Kiwa

Kiwa als partner

Kiwa voert de onafhankelijke audits uit voor Excenter. Kiwa heeft in opdracht van Excenter de eisen voor het Keurmerk uitgewerkt. In een pilot is het Keurmerk met een klein aantal examenleveranciers uitgetest. De ervaringen uit de pilot zijn meegenomen in het huidige traject.

Over Kiwa: expertise om kwaliteit te verbeteren

Kiwa is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat voortdurend bezig is om processen, producten, medewerkers en organisaties te verbeteren. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in een groot aantal sectoren zoals water, energie, bouw, infrastructuur, automotive & transport, agro, feed & food, veiligheid en beveiliging, gezondheid & zorg en milieu. Klanten komen vanuit de productie- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, openbare en particuliere nutsbedrijven, (lokale) overheid en internationale instellingen.

Kiwa Educatie

Het onderdeel van Kiwa waar Excenter mee samenwerkt is Kiwa Educatie. Deze tak van Kiwa houdt zich voornamelijk bezig met certificeringen binnen het onderwijs- en opleidingsveld. Daarnaast ontwikkelt Kiwa Educatie richtlijnen en keurmerken in deze branche in samenwerking met marktpartijen. Op vele opleidingsgebieden worden toetsingen uitgevoerd en worden examenorganisaties getoetst. Door de ruime expertise en ervaring heeft Kiwa Educatie zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler in Nederland binnen het onderwijs.   

Zie voor meer informatie over Kiwa: www.kiwa.nl